Cursus techniektraining

6._cursus_Beveren_11-3-2011Balcontrole organiseert en verzorgd verschillende cursussen voor trainers individueel en clubs. De modules zijn opgebouwd van het aanleren tot in de praktijk brengen van techniektraining van echte wedstrijdvormen. 

Onze modules duren per avond ongeveer 2 1/2 uur. Tijdens elke module is er een theorie- (1/3) en een praktijk gedeelte (2/3) waarin stap voor stap met u gewerkt wordt naar het aanleren van technieken en het geven van een techniektraining. Na het beeindigen van een module krijgt u van ons een Balcontrole deelname certificaat.

Voor uw vereniging kunnen wij een cursus samenstellen binnen uw eigen trainersgilde, geheel op maat voor ieder op zijn eigen niveau!

 

Cursus agenda:

30 oktober 2013 FC Bosdam ( 19.00-21.00 uur ) Techniektraining module B (deelnamekosten € 35,00 p/p) min. aantal deelnemers 10 personen


 

 

Inschrijven via het aanmeldformulier is verplicht en deelname geschiedt op basis van binnenkomst. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en houden we u geheel vrijblijvend op de hoogte.

 


 
Balcontrole basismodule techniektraining
 
Deze avond gaan wij met u aan de slag om een simpele techniektraining te integreren binnen uw eigen training.
 
 
Inhoud cursus:
- Theoriegedeelte met opdracht
- Eigen vaardigheden
- Aanleren diverse technieken
- Welke technieken gebruik ik?
- Oefenstof
- Deelnamecertificaat
 
Tijdens deze avond krijgt u inzicht in techniektraining en waarom deze zo belangrijk is! U ervaart zelf hoe een techniektraining is en hoeveel plezier u hiermee beleefd.
 

 
Balcontrole trainerscursus module A ( 1 of 2 avonden)
 
Het aanleren van technieken voor pupillen binnen je eigen team / club.
 
Inhoud cursus:
- Theoriegedeelte met groepsopdracht
- Oefenen eigen vaardigheden, o.a; richtingsveranderingen, schijn-/passeerbewegingen
- Voorbeeldtraining (F, E en D pupillen)
- Kenmerken van een techniektraining
- Trainings- en methodische opbouw
- Oefenstof
- Deelname certificaat
  

Deze cursus bestaat uit twee avonden waarbij we aandacht besteden aan de bovengenoemde kenmerken. Tijdens de cursus laten wij u zien en beleven waarom techniektraining zo belangrijk is en dat iedereen het kan aanleren "op ieder zijn eigen niveau".

 


 

Balcontrole trainerscursus module B (1 of 2 avonden)

Het aanleren van technieken voor junioren binnen je eigen team / club, de technieken gebruiken in combinatie met tactische doelstellingen binnen een teamtraining.

 
Inhoud cursus:
- Theoriegedeelte
- Eigen vaardigheid oefenen in diverse vormen
- Voorbeeldtraining (D pupillen en C-junioren)
- Oefenstof
- De technieken gebruiken bij pupillen/junioren in combinatie met tactische doelstellingen binnen een teamtraining
- Deelname certificaat
 

Met een theoretische uitleg zullen we op het veld werken aan eigen vaardigheid en aangeven wat de coachmomenten zijn van de diverse technieken. Daarna zullen we laten zien hoe je met een methodische opbouw kan uitbouwen naar wedstrijdvormen onder volledige werstand.

 


 

Balcontrole club cursus.

Techniektraining integreren binnen uw eigen vereniging verzorgd door twee van onze specialisten!

De cursus bieden wij u aan voor uw eigen trainersgilde. Wij gaan 3 avonden van ongeveer 150 minuten aan de slag met uw trainers om functionele techniektraining toe te passen binnen uw reguliere trainingen. Tijdens deze avonden zullen de cursisten werken als groep aan verschillende opdrachten en in kleinere groepen specifiek werken aan het praktijk gedeelte.

 
Inhoud cursus:
- Theoriegedeelte
- Oefenen eigenvaardigheid
- Aanleren basisvaardigheden
- Voorbeeldtraining
- Maken van een eigen training en het geven van de training
- Oefenstof voor verschillende leeftijdscategorien
- Deelname certificaat
 
De cursus breiden wij uit met een keuze uit verschillende onderwerpen: De jeugd van nu, Ouders langs de lijn, Hoe sta ik voor de groep of Positief coachen! ook is het mogelijk om twee van deze onderwerpen de combineren.
 

 
Balcontrole heeft al meerdere cursussen verzorgd voor trainers individueel en clubs in diverse plaatsen in zowel Nederland als België.
Zo waren wij te gast bij: ESA Arnhem, SDZ Amsterdam, vv Gendringen, Waasland Beveren, KFC Moerbeke, Hoboken Antwerpen en HSV Wasmeer Hilversum.
 
Bent u ook geïntereseerd naar een cursus? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Ook onze eigen trainers worden regelmatig bijgeschoold met een cursus!

  • train de trainer1.jpg
  • train de trainer 2.jpg
  • trainersscholingen 1.jpg
  • trainersscholingen 2.jpg
  • trainersscholingen 3.jpg