Balcontrole trainingskampen

Balcontrole helpt u bij het organiseren van uw trainingskampen op een van onze uitstekend geselecteerde locaties in Nederland, Spanje of Turkije. Wij kunnen uw complete kamp organiseren van training tot en met het vervoer. Wij zorgen voor alle randzaken zodat er voor uw team een optimale situatie is op een uitstekende voorbereiding van het voetbalseizoen! Voor trainingskampen in Turkije en Spanje werken wij samen met ESCE reizen en Sports in Spain om u zo goed mogelijke van dienst te zijn en uw trainingskamp tot een groot succes te maken.

 

 
 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 
 

Seniorenkampen Nederland al vanaf € 35,00 p/p per dag

Om als team optimaal te kunnen presteren is een goede voorbereiding van noodzakelijk belang. De voorbereiding kan zijn in de zomer maar ook in de winterstop. In alle jaargetijden kunt u kiezen naar welk klimaat u op zoek bent. Het liefst met je team op locatie waar je je kan focussen op het teamgebeuren. Trainen onder fantastische omstandigheden, denk daarbij aan het klimaat maar ook aan de perfecte trainingsvelden met alle benodigde materialen, alles is mogelijk. Al onze accommodaties worden elk jaar bezocht en voldoen aan alle eisen die Balcontrole stelt aan het verzorgen van een trainingskamp. 

Ook kan een stukje ontspanning mag niet ontbreken, denk hierbij aan het strand, zwembad of in Duitsland met de mountainbike de heuvels afdalen. Aan sportmaaltijden geen gebrek, alles word afgestemd naar de wensen van het team. Menig team is u al voorgegaan en heeft uitstekend kunnen trainen, wedstrijden spelen en werken aan de teambuilding.

Inclusief: overnachting - ontbijt - 1 1/2 uur gebruik trainingsveld


  
Jeugdkampen in Nederland al vanaf € 29,50 p/p per dag
 
Balcontrole organiseert ook speciale voetbalkampen voor jeugdteams, een paar dagen met je
team op stap in een mooie jeugdaccommodatie waar alle mogelijkheden zijn voor een paar uitstekende dagen. We hebben mogelijkheden van low-budget tot aan luxe accommodaties. Wij voorzien het team van verschillende trainingen met onze techniekspecialisten en regelen voor u een leuke oefenwedstrijd.
Ook kunt u natuurlijk uw eigen accommodatie reserveren en ons de trainingen en oefenduels laten verzorgen, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Vraag het ons gerust.
 
Inclusief: overnachting - ontbijt - 1 1/2 uur gebruik trainingsveld

 stayokay 1

Extra opties:

- lunch, diner

- excursies

- oefenduels

- teambuildingsprogramma

- vervoer

 

 

 

 


 

Trainingskampen Turkije - 5 dagen, 4 nachten al vanaf € 399,00 all-inclusief.

Voor het organiseren van onze trainingskampen in Turkije werken wij samen met ESCE reizen die zowel kantoren in Nederland en Turkije heeft en daardoor garant staat voor een goed georganiseerd trainingskamp. De trainingslocatie in Turkije liggen o.a. in Antalya, Belek en Side.

Sports_general_21

Geen voetbalclub of voetbalteam is gelijk, daarom is de organisatie van een trainingskamp ook steeds weer anders. De organisatie moet vaak naast het dagelijkse werk gebeuren. Dit kost veel tijd, vereist kennis van de bestemming en accuraat handelen. eSCe Reizen neemt u die tijd en zorg uit handen en maakt uw trainingskamp tot een onvergetelijke ervaring. Bij de uitvoering van uw trainingskamp maakt eSCe Reizen gebruik van geselecteerde accommodaties en trainingslocaties. Meerdere keren per jaar wordt er door eSCe Reizen gekeurd en opnieuw geselecteerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding. De door ons aangeboden accommodaties en trainingslocaties hebben dan ook jarenlange ervaring met sporters en weten hun gasten optimaal te verzorgen.

Naast diverse accommodaties in het Turkse Antalya, Belek en Side heeft eSCe Reizen een exclusiviteit contract voor de Nederlandse markt met de Emirhan Grup Tesisleri. Dit familiebedrijf is eigenaar van een drietal hotels en een modern sportcomplex met maar liefst 11 velden. De hotels, Sensimar Side Resort & Spa, Xanthe Resort & Spa en Emirhan Resort hotel & Spa bieden een comfortabel en prettig verblijf binnen elk budget.

De door eSCe Reizen aangeboden trainingskampen zijn gebaseerd op een basisarrangement van 5 dagen. U kunt hiervan afwijken met minder of meer dagen, geen of meerdere wedstrijden of een aanvulling met andere activiteiten. Uw trainingskamp wordt dan geheel op maat verzorgd. U hoeft alleen maar te genieten en zich te concentreren op uw team.

 

 

SunExpress_3   Cornelia_Deluxe1   Changing_room_11

  

 


Referenties:

 

KSV Bornem 29 april - 1 mei 2012

KSV Bornem U10 was het weekend van 29 april - 1 mei 2012 in Arnhem op trainingskamp! Dit leuke team heeft een aantal trainingen gehad van onze trainers en hebben als afsluiting nog een wedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van de voetbalschool die uiteindelijk met 2-1 werd afgesloten in het voordeel van de mannen van Balcontrole!

Het team verbleef op het luxe Droompark de Hooge Veluwe samen met alle meegereisde ouders en op de zondag ging de ploeg op bezoek bij Bjorn Vlemmincx nu speler van NEC en oud speler van KSV Bornem, die tegen Roda JC maar liefst 4x scoorde. Het was dus dolle pret voor dit leuke team uit Belgie.

 

bornem 1     bornem 2    bornem 3VK Tielrode is de afgelopen jaren (2011 & 2012) met ons op trainingskamp geweest in Doorwerth. Een weekend vol met trainingen en andere activiteiten zijn ze een graag geziene gast bij Balcontrole en StayOkay.

 

stayokay 1    VK_Tielrode