Fout
 • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Bedrijfsdag / clinic

Geschreven door 

  Steeds meer bedrijven kiezen voor sport tijdens een personeelsdag, teamuitje of voor de teambuilding. Daarbij is een voetbal uitermate geschikt voor. Wij kunnen voor u een complete voetbaldag, toernooi of een gedeelte van een dag met uw personeel verzorgen. Veel verschillende onderdelen maken het een zeer afwisselend onderdeel van een dag die samen word beleefd.

  Wij hebben de mogelijkheid om voor u een voetbalcircuit te plaatsen met b.v. een voetbalboarding, een pannakooi en vele andere voetbal gerelateerde activiteiten. Ook het spelen van een toernooi, waarbij de deelnemers elkaar moeten coachen, het volgen van een professionele training, een groeples of b.v. een penalty bokaal behoren tot de mogelijkheden, kortom een ruim aanbod van veel verschillende activiteiten.

   

  VK_Tielrode

  Teambuilding

  Ook voor andere activiteiten als teambuilding en teamuitjes staan wij garant voor een afwisselend programma.

   

  Zo kunnen wij u o.a. verschillende activiteiten aanbieden:

  - Mountainbike clinic

  - Vlottenbouwen

  - Mini golf op een 9 hole golfbaan

  - Stormbaan

   

   

   

  Daarnaast kunnen wij uw mensen voorzien van een hapje en drankje of zelf een compleet ontbijt, lunch of diner in de buurt. En natuurlijk word u de gehele dag door één van onze professionals bij gestaan.

   

  Kinderen

  Tijdens uw bedrijfsfeest een leuke activiteit voor de kinderen? Ook dat kunnen wij voor u op maat verzorgen. Leuke voetbalactiviteiten gedurende een ochtend of middag als afwisseling voor uw kinderen zodat u zich volledig kunt richten op uw collega's en eigen activiteiten.

  Wij kunnen met de kinderen evenals met de volwassenen een circuit met diverse spelen, een training of een toernooi organiseren voor iedereen op zijn eigen niveau.

   

   

  clinic workum

   

  Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u gerust geheel vrijblijven contact met ons opnemen:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Lees 1700 keer