Mini's

Daan_Hulsman_Balcontrole_minis

Voetbalschool Balcontrole is in maart 2012 begonnen met een opleiding voor mini's. Om een voorsprong te nemen op zijn/haar technische ontwikkeling kan uw kind bij Balcontrole een professioneel programma volgen. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen door specialisten van Voetbalschool Balcontrole.

Onze voetbalschool gebruikt al jarenlang een eigen methodisch ontwikkelingsplan dat gebaseerd is op de Wiel Coerver methode. Vanaf 6 jaar trainen jaarlijks honderden kinderen op de diverse locaties door heel Nederland op basis van deze methode.

Vanaf nu is het dus mogelijk om al te starten met een speciaal programma als uw kind nog mini is.

De trainingen van deze Balcontrole mini's worden gegeven door trainers van Voetbalschool Balcontrole. De oefenstof is speciaal gericht op deze leeftijdsgroep, zodat uw kind optimaal kan trainen met een op maat gemaakt programma. Kinderen kunnen alleen leren als ze veel plezier hebben en daar hebben we voor deze jonge kinderen natuurlijk rekening mee gehouden.

Per 6-8 kinderen hebben we 1 trainer, bij jonge kinderen vaak 2 trainers per groep.

U kunt uw kind laten deelnemen op het moment dat het 5 jaar is geworden. Als de cursus al begonnen is dan betaald u een aangepaste prijs.  Het is wel verstandig ruim voor die tijd uw kind al aan te melden i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.

 

 

 

 


Jos / Watergraafsmeer (Vooetbalschool, mini's, Keepersschool)

 

Locatie Jos / Watergraafsmeer
Drie Burgpad 3, 1097 HK Amsterdam.

 

Data najaar 2021:

September: 5, 12, 19, 26

Oktober: 3 ,10, 17, 24. 31

November: 7

 

Geboortejaar: 2014, 2015, 2016

 

Kosten: Cursus van 10 trainingen: 

€ 145,00 incl. tenue en trainingspak

€ 125,00 excl. kleding (als u al in bezit bent van Balcontrole kleding).

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen: 

Wat is het verschil tussen de Balcontrole mini's opleiding en voetballen als mini bij een voetbalclub:

-Omdat Balcontrole als specialisme al jaren werkt met een unieke techniekmethode en wij alle trainers zelf opleiden hebben onze trainers meer kennis en kunde dan de vele vrijwilligers bij een voetbalclub.

 

Ik ben nog geen 5 jaar maar mag  ik me wel alvast aanmelden?

-Ja aanmelden kan al voordat je 5 bent, deelnemen vanaf het moment dat je 5 bent geworden.

 

Is het verstandig om eerder aan te melden?

-Ja, door de grote belangstelling is dit zeker verstandig.

5_jarige_opleiding_voetbalschool_Balcontrole3

 

Wanneer zijn de kennismaking trainingen?

-Als u het aanmeldformulier van de clinics invult en kiest voor Balcontrole mini's dan houden we u op de hoogte.

klik hier voor clinic formulier.

 

Kan ik al lid zijn van een vereniging als ik de Balcontrole mini's opleiding volg?

-Ja, omdat Balcontrole clubonafhankelijk is kan je je ook gewoon inschrijven bij een voetbalvereniging.

 

Hebben jullie ook een F-pupillen team?

-Nee, we hebben geen F-team, spelers mogen op voetbal als ze 6 of 7 jaar zijn (afhankelijk van hun geboortemaand) en kunnen dan beginnen bij een voetbalvereniging. Wel kunt u uw kind aanmelden voor de selectietrainingen voor de Balcontrole Academy. Voor meer informatie klik hier.

 

Kan ik als ik 6/7 ben dan nog wel verder trainen om mijn technieken te verbeteren?

-Ja, vanaf 6/7 jaar kan je je aanmelden bij Voetbalschool Balcontrole waar we je verder zullen opleiden vanaf het niveau waarop je na deze Balcontrole mini cursus bent terechtgekomen.

Abdel naar Feyenoord

Abdel Balcontrole minis naar FeyenoordAbdel is nog een mini en is dit seizoen begonnen bij de Balcontrole mini's in de zaal in Diemen.

Het belangrijkste is om de technieken gelijk goed aan te leren bij jonge kinderen, door onze specifieke kennis van techniektraining hebben we voor de mini's een speciaal programma gemaakt.

Van hieruit gaat de ontwikkeling dan veel sneller en dat heeft Abdel laten zien, naast de techniektraining werkt hij nu in Amsterdam aan zijn traptechniek voor spelers met geboortejaar 2008.

Volgend seizoen zal hij kunnen laten zien bij Feyenoord wat hij kan want daar zal zijn voetballoopbaan pas echt gaan beginnen.

Frederick naar FC Utrecht

FrederickAlweer een speler aangenomen bij een BVO die zijn eerste technieken heeft geleerd bij de Balcontrole mini's.

Frederick is op jonge leeftijd gestart bij de mini's, kleine groepen en gelijk de jusite technieken aanleren.

Op dit moment doet hij techniektraining op vrijdag en zondag, dus de motivatie is zeer groot.

Na interesse vorig seizoen van Feyenoord heeft nu FC Utrecht zich gemeld en zal hij volgend seizoen daar O.9 gaan spelen.

Veel succes.

Tyron aangenomen Feyenoord

Tyron Balcontrole Academy 2006 aangemomen FeyenoordTyron is begonnen bij de Balcontrole mini's en is niet de eerste die na een paar jaar trainen bij de mini's daarna voetbalschool en uiteindelijk bij de Academy de overstap maakt naar een profclub. Veel BVO's hadden interesse maar uiteindelijk heeft hij gekozen voor Feyenoord. De power heeft hij en als hij blijft trainen op zijn technieken, want die moet je blijven onderhouden en verder ontwikkelen, kan hij nog zeer ver komen.

Kijk hier voor al onze helden.

Foto van Caine tijdens AJAX-Voetbalschool Balcontrole 1-3

caine cairoEen paar weken geleden deed Caine mee met het Voetbalschool Balcontrole team tegen Ajax. Op de Toekomst met een oefenwedstrijd tegen Ajax. Ons hele team deed het zeer goed en we wonnen de wedstrijd met 3-1. Caine liet zien wat hij kon en ook de trainer van Ajax was zeer onder de indruk. Ze wilden dan ook graag de gegevens van Caine hebben om hem te kunnen bekijken bij zijn club. Na 2 uitnodigingen was Ajax er wel uit en hebben ze Caine aangenomen om volgend seizoen bij Ajax te komen voetballen. De 3e speler van Balcontrole die dit seizoen bij Ajax is aangenomen. Inmiddels lopen er al 11 spelers in de jeugdopleiding bij Ajax die bij Voetbalchool Balcontrole techniektraining hebben gedaan.

Caine is als 5 jarigen begonnen bij Voetbalschool Balcontrole

Chivano aangenomen bij Feyenoord

Chivano pocornoi voetbalschool balcontrole FeyenoordChivano is op zeer jonge leeftjijd begonnen in Amsterdam bij de Balcontrole mini's. De ontwikkeling van zijn talent ging dan al op jonge leeftijd zeer voorspoedig. Het voordeel van de start bij de mini's is dat de spelers gelijk de juiste technieken geleerd krijgen, dus nog niet afleren maar gelijk aanleren. Eerst in kleine stapjes met zeer veel voetbalplezier. Doordat hij zo vroeg is begonnen kon hij al eerder door naar de voetbalschool.

PSV en Feyenoord hebben belangstelling, PSV wil hem in het jeugdplan hebben na zijn stage van vorige week maar Feyenoord heeft aangegeven hem te hebben aangenomen als hij wil.

Toby naar Az

Toby Jeffries2 naar AZOp jonge leeftijd kwam Toby trainen bij de Balcontrole mini's, gelijk de eerste basistechnieken goed aanleren. Daarna de overstap naar de voetbalschool waar hij zich snel ontwikkelde. Tijdens de selctietrainingen van de Balcontrole Academy werd hij aangenomen wat een bijzondere talentvolle groep bleek waar meing speler naar een BVO ging en zo ook Toby naar AZ. In de zomer blijft hij doortrainen tijdens de zomertrainingen van Balcontrole en daarnaast volgt hij bij ons individuele trainingen om zichzelf te blijven verbeteren.