Voetbalvakanties 2013 groot succes

  IMG_2398De voetbalvakanties van 2013 waren weer één groot feest voor alle jongens en meiden en natuurlijk hun enthousiaste begeleiders. Dit jaar waren we o.a. te gast in Amsterdam, Arnhem, Doorwerth en Sneek.

  Zeer diverse kinderen uit Engeland, België en Nederland beleefden een zeer gevarieerd voetbalkamp. Zo is er getraind op individuele techniek, motoriek, rompstabiliteit, passen en trappen, afwerken op het doel, gecombineerd met veel verschillende wedstrijdvormen van 1 tegen 1 tot 11 tegen 11. Dit alles met voetbalfun en andere spetterende activiteiten maken onze voetbalkampen tot een groot succes. De kinderen van de overnachtingskampen beleven naast de trainingen ook andere activiteiten; een busrit naar de trainingsvelden, een bezoek aan Erwin Koeman en zijn mannen van RKC, een waar avontuur beleefd in subtropisch Zwemparadijs de Scheg in Deventer, een duo competitie, een bonte avond in het hostel en uiteraard heel veel gelachen en "geslapen". Kijk voor het gehele verslag verder op de website.

  Tijdens de trainingsdagen is er altijd een grote diversiteit aan kinderen en het blijft een genot als die groepen samensmelten en allen veel pelzier beleven. Zo is een trainingskamp in Sneek weer een hele andere belevenis dan in b.v. Amsterdam en dat maakt het voor iedereen bijzonder.

   

  Dat we goed bezig zijn blijkt ook wel weer uit de vele enthousiaste reacties die we mochten ontvangen en dat er ieder jaar steeds meer kinderen naar onze voetbalkampen komen. Zo bewijzen wij dat we kwaliteit kunnen combineren aan een goede prijs, zonder valse beloftes. Volgend jaar zijn we ook weer een graag geziene gast op dezelfde locaties als dit jaar. Maar we zitten niet stil en krijgen steeds meer aanvragen en zullen dan volgend jaar een uitbreiding hebben met een overnachtingskamp op Texel en een 3 daagse in Flevoland. De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen en dat is voor ons als organisatie een heel goed teken.

   

  IMG_2402  IMG_2491  IMG_2392

   

  Ben jij ook enthousiast geworden over onze voetbalkampen, kijk dan snel in onze agenda wanneer ook jij kan deelnemen!

   

  Lees 1821 keer