Balcontrole voetbalkampen

Balcontrole organiseert tijdens de schoolvakanties voetbalkampen in Nederland en België voor jongens, meiden en keepers in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Iedereen kan deelnemen aan onze voetbalvakantie, je hoeft daarvoor niet lid te zijn van een voetbalclub. Tijdens onze voetbalkampen is alles tot in de puntjes verzorgd en onze trainers en begeleider doen er alles aan om jou een fantastische tijd te bezorgen, die je niet gauw zult vergeten. Plezier, afwisseling, respect, persoonlijke begeleiding, trots en nieuwe voetbaltechnieken leren zijn onze kenmerken.

 

 

 

Onze voetbalkampen bestaan uit dagkampen,  van drie of vijf dagen. Wat is er nu leuker om je vakantie te vieren met voetballen samen met nieuwe vrienden en vriendinnen uit zowel binnen- als buitenland beleef je een week om nooit meer te vergeten. 

Wij doen alles om jouw een veilig en vertrouwde voetbalvakantie te bezorgen!

 
Indeling van de groepen
Balcontrole hanteert leeftijdgroepen en kijken daarbij ook naar het niveau waar jij thuis hoort. Tijdens de aanmelding vul je de geboortedatum, club en elftal in en kunnen jou zo in de juiste groep plaatsen. Mocht het blijken tijdens de eerste dag dat we deze dienen aan te passen dan zullen we dat zeker doen. IMG_2507
 
 
We delen de kinderen zoveel mogelijk in naar leeftijd. Ook kun je bij de opmerkingen aangeven als je een voorkeur hebt om bij een vriendje of vriendinnetje in de groep te willen trainen.
De keepers trainen in een aparte groep.
 
  
Trainers en begeleiders 
Het team van Balcontrole bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers en begeleiders die garant staan voor plezier en de veiligheid van onze deelnemers. Het team doet er alles om iedereen een fantastische voetbalvakantie te bezorgen, waar plezier, respect, trots en discipline voorop staan. Alle medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en geselecteerd. 
 

 

 

 

Wat leer ik tijdens een voetbalkamp? IMG_2488 

- Balcontrole
- Traptechniek
- Nieuwe technieken
- Richtingsveranderingen
- Techniek toepassen in diverse wedstrijdvormen
- Snelvoetenwerk
- Coördinatie / looptechnieken
- Spelinzicht
- Keeperstechnieken

 

Rond om de trainingen zullen we ook verschillende voetbalspellen spelen waarbij je ook nog prijzen kunt winnen!

 

 

 Lees hier de reacties van diverse voetbalkampen!

 

  

Ons doel tijdens de voetbalvakanties is jou als speler op verschillende onderdelen nog beter te maken. Dit combineren we met leuke activiteiten waardoor jij een week beleeft om nooit meer te vergeten. Ook vinden wij het belangrijk dat een voetbalvakantie voor iedereen mogelijk moet kunnen zijn en hanteren daarom aantrekkelijke prijzen. Aan het einde van de voetbalvakantie heb je veel nieuwe dingen geleerd, nieuwe vrienden/vriendinnen leren kennen en leuke ervaringen opgedaan om thuis te vertellen.

 

IMG_2478soest 2012 2IMG_2495

  

Voor de ouder(s) en of verzorger(s)

Voorafgaand aan een voetbalkamp ontvangt u van ons het programma met daarin alle informatie. U als ouder(s) en of verzorger(s) zijn tijdens onze voetbalkampen altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Indien een deelnemer medicatie of extra verzorging nodig heeft is dat bij ons geen enkel probleem. Er is ook altijd een medisch-begeleider aanwezig.

Met het aanmelden van uw zoon en of dochter bij onze voetbalvakantie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

We hebben een beperkt aantal plaatsen omdat we iedereen de aandacht willen geven die het verdient.

 

IMG_2398IMG_2408IMG_2491  

  
 
De voetbalkampen worden georganiseerd in diverse regio's. Balcontrole biedt verenigingen en accommodaties de mogelijkheid om ook een voetbalkamp te organiseren bij uw club, Balcontrole zorgt voor de complete organisatie, wij hebben alleen een speelveld en een kleedlokaal nodig.  

Neemt u voor vragen en/of meer informatie gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.