Scoutingskampen

Voor de scoutingskampen: www.football-scout.nl

 

 

Voorgaaande kampen 

 

APRIL 2014 Scoutingskamp voor spelers/keepers met geboortejaar 2000 t/m 1995

 

Na het vorige succesvolle scoutingskamp zal er opnieuw in Amsterdam/Diemen in April in samenwerking met diverse Italiaanse club een TRY-OUT worden georganiseerd.

 

Minimaal 2 spelers zullen worden geselecteerd voor een stage van 5 dagen in Italie (vlucht en verblijf wordt vergoed). Tijdens die periode zullen diverse spelers uit verschillende landen samenkomen om daar onder het oog van Italiaanse clubs een profcontract af te dwingen. Denk daarbij aan clubs als:A.C.F. Fiorentina, Lazio S.S., Siena A.C., Gubbio A.S., Perugia A.C. and Foligno A.C. en vele anderen.

 

Al eerder zijn er via  ons kamp 3 spelers op stage geweest in Italie, waarbij 1 speler terug mocht komen voor 3 maanden om te trainen en te spelen om een contract in de wacht te slepen, intern (geheel gratis).

Naast de Italiaanse scouts zullen er ook weer Nederlandse profclubs komen kijken naar talenten.

 

Locatie: sv Diemen (Amsterdam)

 

Data: 28, 29, 30 april

 

Leeftijd spelers en keepers: geboortejaar 2000/1999/1998/1997/1996/1995

 

Kosten: 95 euro (inclusief voetbalshirt en voetbalshort), spelers onder contract bij Balcontrole 80 euro.

 

Tijd: 10:00 - 15:00

 

Programma: positiespel, kleine en grote partijvormen/wedstrijden.

 

Aanmelden: klik hier

 

Eerdere editie's:

 

April 2014.

scouting kamp balcontrole april 2014

Silvanio is tijdens het scouting kamp, gehouden in Diemen, opgevallen door een scout van PSV. Binnenkort mag hij op stage komen en mag hij zichzelf bewijzen of hij het nivo van de B1 van PSV aan kan. Tevens heeft de Italiaanse scout 2 spelers geselecteerd voor een (gratis) stage in Italie. Daar kunnen deze 2 spelers zich bewijzen om een contract te verdienen bij diverse Italiaanse clubs.

 April 2012.

Het eerste scoutingskamp van Balcontrole met ISM uit Italië is zeer succesvol verlopen. Op de velden van sv Diemen liepen deze 4 dagen maar liefst 120 spelers rond. Onder de begeleiding van 20 trainers hebben ze een fantatsische voetbalweek doorlopen. Diverse scouts uit het betaald voetbal uit Nederland hebben diverse talentjes gespot en de gegevens van 6 spelers opgevraagd voor een eventuele stage.

De Italiaanse scout heeft 2 spelers uitgekozen voor een stage in Italie waar deze spelers onder het oog van de profclubs uit Italie een contract in die week konden afdwingen.

 

 

Marinho_Defares                        

               
Soeremly_te_Vrede                     

Marinho Defares

 Klik op foto: Fotoalbum 2012 Soeremly te Vrede

Soeremly stage Siena, serie A in Italie. (23-7-12)

Na zijn stage bij Empoli in Italie heeft Soeremly het zo goed gedaan dat hij nu weer naar Italie zal afreizen maar nu bij een club uit de serie A, Siena. Hij zal een week op proef gaan voor een plek in de betaalde jeugd onder 18. Balcontrole begeleid Soeremly niet alleen op zakelijk gebied maar zeker op technisch gebied. Op dit moment als alle spelers vakantie hebben trainen we met Soeremly door (samen met een paar andere talenten) om hem optimaal voor te bereiden voor zijn stage in Italie.

Vanuit onze spelersbegeleiding zal er nog een A-junior op proef gaan in Italie.

Op dit moment trainen we een aantal spelers individueel om een inhaalslag te maken om zo wellicht nog de stap naar het profvoetbal te kunnen maken.

 

Marinho en Soeremly naar Italiaanse Try-out in Italie. (4-6-12)

ISM uit Italie heeft uiteindelijk Marinho en Soeremly gekozen om een week op proef te komen en te kijken of ze een profcontract in de wacht kunnen slepen voor o.a. Empoli en Perugia, deze trainingsweek zal compleet betaald worden (ticket en verblijf). En wie weet wat er nog meer in zit. Marinho kon door zijn technische vaardigheden de scout overtuigen, hij heeft jaren geoefend in Amsterdam op zijn handelingssnelheid en individuele technieken, loon naar werken. Soeremly zeer scherp in de partijen zal hem vergezellen in juni naar Italie. 

Marinho en Soeremly succesvol op Italiaanse Try-out in Italie. (20-6-12)

Tijdens het scoutingskamp in mei, i.s.m. Balcontrole en ISM uit Italie, zijn Soeremly en Marinho gescout door Perugia en Empoli FC uit Italie. Tijdens de try-out van een week waar 60 tot 100 spelers uit Italie en andere landen samenkwamen hebben ze beide hun visite kaartje afgegeven. Soeremly (A-junior) mag op proef komen bij een serie D club om daar een semi - prof. contract te verdienen. De serie D clubs hebben de verplichting om een aantal spelers onder 21 in hun team te hebben, dit ter opleiding van jonge talenten. Vanuit de serie D stromen deze talenten dan door naar de serie C/B/A waar ze full prof kunnen worden.

Marinho heeft een uitnodiging om 3 maanden naar Italie te komen voor het 'Talent Identification Program' van Perugi en Empoli FC, daar zal hij intern op hun Academy komen waar hij kan studeren en de hele week zal trainen en spelen. De Academy Empoli FC staat heel hoog aangeschreven in Italie en behoort tot de beste jeugdteams van Italie, deze week heeft de onder 16 net naast de landelijke titel gegerepen door met penaltys te verliezen van Sampdoria. Vorig seizoen verloren ze de finale van AC Milan.

Balcontrole zal de spelers verder begeleiden naar Italie en we hopen dat deze spelers de eerste van velen zullen zijn die een contract zullen afdwingen.

EERST VOLGEND SCOUTINGS KAMP APRIL 2014

 

Balcontrole organiseerde in samenwerking met het Italiaanse ISM een Try-out in Nederland. Tijdens dit scoutings/voetbalkamp waren Italiaanse scouts voor o.a. Empoli en Perugia om 2 spelers en/of keepers te scouten voor een trainingsstage van een week in Italie. Ook Nederlandse scouts waren aanwezig.

ISM

 

 

Scouts: AZ, PSV, De Graafschap, FC Volendam, Empoli F.C. , Perugia.

 

 

logo_psv   logo_de_graafschap logo_empoli_fc  logovolendam logo_perugia 

 

 

Deze spelers hebben een vliegticket gekregen en in Italie zal het verblijf totaal verzorgt worden. In deze week kan je laten zien wat je kan op 1 van de 2 Soccer Development Centres in Italie (Perugia en Empoli).

In Perugia en Empoli komen spelers uit diverse landen van de wereld bij elkaar die week om een trainingsstage af te werken. Tijdens deze stage zal er minimaal 1 speler worden gekozen die tussen 3 en 9 maanden compleet verzorgt in Italie mag komen voetballen. Je gaat naar het Soccer Development Centre in Perugia of je zal uitkomen voor een jeugd team Empoli's F.C op professioneel niveau.

EERST VOLGEND SCOUTINGS KAMP APRIL 2014

scouting_kamp_balcontrole_2012_teamfoto_D scouting_kamp_balcontrole_2012_teamfoto  scouting_kamp_balcontrole_2012 

 

INTERNATIONAL SCOUTING PROGRAM

Empoli F.C. informs to have created in association with Italian Soccer Management a brand new International Scouting Program to be offered to athetes up to 18 years old.

HOW TO ENTER THE INTERNATIONAL SCOUTING PROGRAM

1° STEP

Italian Soccer Management will launch several "Technical Selection/Trial" worldwide to be conducted at the clubs soccer agencies affiliated to the International Scouting Program.

2° STEP

At least 2 players selected during 1° STEP will be invited to the "National Technical Selection" to be held each June at the 2 main Soccer Development Centres in Italy (Perugia and Empoli).

3° STEP

Those athletes who go over the 2° STEP will be offered two option:

  • Attend the Talent Identification Program at the Soccer Development Centre in Perugia. This Program aims to prepare gradually the athletes to a professional career, enhancing their technical and tactical skills.
  • Take part to Empoli's F.C. youth teams to play at a professional level.

 

Some of the most well knows athletes who have trained with Perugia Calcio's youth teams are Gennaro Gattuso (AC Milan), Cristiano Lucarelli(SCC Napoli) and Andrea Ranocchia (FC Inter)