Programma

Ons voetbalkamp is een dagprogramma voor jongens, meiden en keepers van 6 t/m 15 jaar. Elke dag zijn we bezig met jouw ontwikkeling op je eigen niveau! Daarbij staat plezier en respect bovenaan onze lijst omdat onze voetbalkampen voor iedereen zijn. De voetbaldagen zijn een groot spektakel waarbij het jou als voetballer aan niets ontbreekt. Wij doen er alles aan om jou onvergetelijke dagen te bezorgen met veel persoonlijke aandacht.

 

  • 21.jpg
  • 22.JPG
  • 23.jpg
  • 24.JPG
  • 25.jpg
  • 26.jpg

 

Tijdens een voetbalkamp ontvangt iedereen:

- voetbalshirt
- zweetbandje
- elke dag een complete lunch
- elke dag onbeperkt drinken
- diverse fruit
- en je kunt ook nog leuke prijzen winnen
 

Programma:

Vanaf 9:15 kunnen de kinderen al gebracht worden als dat u beter uitkomt i.v.m. uw werkzaamheden.

Dag 1:

9:30 - 9:45 melden

10:00 start op het veld

15:15 omkleden

15:30 spelers naar huis/ophalen

Dag 2:

9:30 - 10:00 omkleden

10:00 start op het veld

15:15 omkleden

15:30 spelers naar huis/ophalen

Dag 3:

9:30 - 10:00 omkleden

10:00 start op het veld

15:15 omkleden

15:30 spelers naar huis/ophalen.

 

We volgen deze dagen diverse techniektrainingen volgens de Balcontrole methode, pass en trapvormen, traptechniek en beleven we verschillende partijvormen als 1 tegen 1, 2 tegen 2 en 4 tegen 4. In de middag beginnen we met een heerlijke lunch. 

De voetbalkampen zijn voor iedereen en iedereen kan op zijn eigen niveau zichzelf in 3 dagen aanzienlijk verbeteren. Onze ervaren trainers zijn er om je in die 3 dagen een betere voetballer te maken.

Natuurlijk staat het plezier voorop en komen er ook leuke fun voetbalonderdelen voorbij tijdens het programma.

 

 

 

"Jij wilt toch ook trainen met de specialisten van Balcontrole"

 

Onze voetbalkampen worden op verschillende locaties georganiseerd. Wil jij ook een paar leuke voetbaldagen in de schoolvakantie? Schrijf je dan in via onze website. We hebben een beperkt aantal plaatsen en inschrijving is op basis van binnenkomst, dus wacht niet te lang!
 
 

Balcontrole voetbalkampen zijn voetbaldagen waarbij je echt al die dagen lang alleen maar gaat trainen met de specialisten van voetbalschool Balcontrole om een nog veel betere speler en of keeper te worden. Tijdens deze dagen zal er in kleine groepjes worden gewerkt aan zowel het technische als tactische gedeelte van het voetbalspel. Natuurlijk is tijdens het voetbalkamp ook tijd voor voetbal fun en de diverse andere onderdelen. Denk hierbij aan een penaltybokaal, gatenschieten en nog veel meer.

IMG_1178

  

Wat leer ik op het voetbalkamp?

- het verbeteren van het 1 tegen 1 (aanvallend en verdedigend) 

- passen en trappen

- afwerken op het doel

- traptechniek

- positiespel 2 tegen 1

- positiespel 2 tegen 2

- positiespel 4 tegen 4

- wedstrijdvorm 7 tegen 7

- wedstrijdvorm 11 tegen 11

Tevens word er elke dag gestreden om de penalty bokaal in jouw eigen leeftijdscategorie.

 

 

Keepers:

Bij minimaal 5 keepers hebben we specifieke keeperstrainingen gegeven door de keeper trainers van de voetbalschool, hebben we minder keepers dan zullen we deze integreren binnen de trainingen waarbij ze ook zullen werken aan hun coordinatie, snel voetenwerk, traotechniek en natuurlijk zullen ze bij de diverse woetbalonderdelen en partijvormen het doel verdedigen.

Keepersschool_Balcontrole

- balvaardigheid

- techniek van het vangen

- voetenwerk

- juiste technieken van het duiken

- lichaamshouding

- sprongkracht

Tevens gaan we je dit leren toepassen in kleine en grote partijvormen van 4-4 tot 11-11.

 

 

Algehele informatie:

De deelnemers worden vooraf ingedeeld op niveau en eventueel op leeftijd. Elke groep wordt getraind door een specialist van Balcontrole en eventueel bijgestaan door een stagiaire van het CIOS of andere sportopleiding. De groepen zullen bestaan uit maximaal 8 - 10 deelnemers omdat wij o.a. individuele begeleiding erg belangrijk vinden. Tijdens grotere partijvormen zullen er soms groepen worden samengevoegd. 

Op de eerste dag bij het aanmelden ontvangen de deelnemers een shirt van Balcontrole, welke verplicht is te dragen tijdens het voetbalkamp. Tussen de trainingen door is er voor de deelnemers sportdrank en water beschikbaar en zullen zij ook een gezonde versnapering ontvangen. 

U als ouder bent natuurlijk altijd van harte welkom om te komen kijken hoe wij de gehele dag bezig zijn om van uw kind een nog betere keeper of voetballer te maken. 

Aanmeldingen voor het voetbalkamp is alleen mogelijk via het digitale aanmeldformulier op onze website! Wij hebben een beperkt aantal plaatsen en deelname geschiedt dan ook op basis van binnenkomst!

 

IMG_24783_daagse_Arnhem_2012IMG_2414
  
 
 
Lees hier de reacties van diverse voetbalvakanties!
  
 

Neemt u voor vragen en/of meer informatie gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.