Balcontrole clinics

Balcontrole organiseert ook diverse clinics voor clubs, teams en scholen. Onze trainers komen naar u toe en verzorgen een complete clinic op maat, zo kunnen wij een techniek, tactiek, positie of linie training verzorgen.

 

  • balcontrole clinics 1.jpg
  • balcontrole clinics 2.jpg
  • balcontrole clinics 3.jpg
  • balcontrole clinics 4.jpg
  • balcontrole clinics 5.jpg
  • balcontrole clinics 6.jpg
  • balcontrole clinics 7.jpg
  • fcdamm.jpg

 

Balcontrole wordt regelmatig gevraagd om een clinic te geven. Zo zijn wij door de jaren heen al op vele verschillende locatie geweest in zowel binnen- als buitenland en waren al meerdere malen te gast in Belgie, Duitsland, Cyprus, Spanje, Engeland en Colombia.

 

Ook dit jaar zijn er weer verschillende gratis clinics bij onze voetbal- keepersscholen!

Wil jij ook eens gratis kennis komen maken met onze manier van trainen dan ben je van harte welkom op onderstaande plaatsen:

Data en locaties:

 

 

23 augustus 2020 gratis kennismaking keepers: Amsterdam, Jos/Watergraafsmeer.

30 augustus 2020 gratis kennismaking training techniek: Amsterdam, asv Fortius.

30 augustus 2020 gratis kennismaking training mini's: Amsterdam, asv Fortius.

18 september 2020 gratis kennismaking training techniek: Den Haag, sv Leidschenveen

 

Ook kan je het formulier invullen zodat we je op de hoogte houden als er een clinic bij jouw in de buurt is.

Inschrijven via onze website is verplicht: aanmeldformulier gratis clinics.

 

Club clinic

Een leuke clinic bij uw club tijdens een jubileum jaar of als extra activiteit voor uw jeugdleden verzorgd door de techniekspecialisten van Balcontrole. Ook kunnen wij een Mastersdag, toernooi of trainingsdag organiseren. Informeer gerust naar de vele mogenlijkheden!

 


 

Team clinic van 1 1/2 uur voor max 16 deelnemers al vanaf € 95,00 

Onze trainers zijn gespecialiseerd in de techniektrainingen maar hebben ook trainerspapieren van de KNVB opleidingen. De teamtrainingen zullen bestaan uit een mix van deze visies. Het grootste gedeelte zal bestaan uit de techniektrainingen volgens de Balcontrole methode.

 

* Aanleren en verbeteren van de individuele technieken zoals:

- basisbewegingen, balgevoel, snel voetenwerk aan de bal.

- richtingsveranderingen, kappen en draaien.

- passeer- en schijnbewegingen.

 

De technieken uiteindelijk toepassen in onze unieke 1 tegen 1 wedstrijdvormen waarbij de technieken onder druk van een tegenstander moeten worden toegepast. Ook zullen wij uw voetbalproblemen oplossen vanuit de technische en tactische vaardigheden binnen een teamtraining met technische en tactisch coaching vanuit wedstrijdvormen zoals 4 tegen 4, 5 tegen 5 en uiteindelijk naar de 11 tegen 11.

 

 

School clinics ochtend of middag vanaf € 150,00

Voor scholen hebben wij een bijzonder programma gemaakt. In groepen van max. 20 kinderen zijn er mogelijkheden tot het volgen van een techniekclinic in combinatie met leuke voetbalspellen. Onze techniektrainers zullen de kinderen een aantal nieuwe technieken aanleren en deze toe te passen in diverse wedstrijdvormen. Ook zullen we tijdens de clinic een tweetal voetbalspellen spelen waarbij de deelnemers ook nog een leuke beker kunnen winnen.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een clinic en passen ons graag aan naar de wensen van de school. Grotere groepen, een schooltoernooi of meerdere clinics achter elkaar behoren ook tot de mogenlijkheden. 

 


 

Voor meer informatie kunt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Untitled-1