Keepersschool Balcontrole

Keepersschool Balcontrole geeft alle keepers zowel jongens en meisjes de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als keeper. Onze keepersschool richt zich op elk niveau, van beginnende keeper tot de keeper die de absolute top wil halen.

 

  • keeper.png
  • keepersschool 1.jpg
  • keepersschool 3.jpg
  • keepersschool 4.jpg
  • keepersschool 6.jpg

 

De doelstelling is om elke keeper te laten groeien naar zijn eigen top niveau. Net als bij de techniektrainingen bij voetballers vinden wij de techniek van het keepen zeer belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen specifieke techniek methode ontwikkelt om de keepers technisch beter te maken. Belangrijk is een goede basis, door verkeerd vallen en/of duiken kunnen blessures ontstaan, deze kunnen op korte termijn ontstaan maar ook pas op latere leeftijd (vroegtijdige slijtage door verkeerd neerkomen). Aan deze basis zullen we continu aandacht besteden zodat de basis altijd een belangrijk onderdeel is voordat we de druk opvoeren met wedstrijd gerichte vormen.

 

We zullen daarom veel aandacht besteden aan: keepersschool 6

- balvaardigheid
- techniek van het vangen
- voetenwerk
- juiste technieken van het duiken
- lichaamshouding
- sprongkracht
 

 

 

Voor de keepers die voor het eerst bij ons komen trainen zullen we na 1 a 2 trainingen een specifiek programma maken waar we op gaan trainen. Van de keepers die een vervolgcursus zullen starten word een evaluatie gemaakt van de punten die we in de vervolgcursus zullen gaan verbeteren. Wat bij Balcontrole zeer belangrijk is het geleerde overbrengen naar echte wedstrijdsituatie, achter elke oefening zit een doel om dit in een wedstrijd tot uitvoer te kunnen brengen. Tijdens de training zullen we dan ook trainen op wedstrijdsituaties in diverse vormen. Bij de afsluiting zullen we de keepers dan ook in 1 tegen 1 situaties brengen met de voetballers om zo hun geleerde technieken te kunnen gebruiken in wedstrijd gerichte vormen. 

 

Voetbalschool Balcontrole organiseert zelf grote internationale toernooien en neemt ook deel aan grote toernooien. Net als de voetballers maken de keepers kans op een selectie voor 1 van die toernooien.

 

Aanmelden: klik hier

Voor data en locaties zie Voetbalscholen Nederland.